Slik blir du den beste versjonen av deg selv 

Det er ingen hemmelighet at selvpleie og helse er viktig. Dette kan redde selv den gråeste dag, og bidrar til å holde deg ung og frisk. Her henger både det mentale og fysiske med, og du vil nok merke at kroppen slapper av og nyter pleie-tiden. På samme måte vil huden og håret ditt få den næringen den trenger for å være vakker og sunn i årene som kommer. Her kan du lese noen gode tips for å bli den beste versjonen av deg selv med selvpleie. 

Det finnes mange måter å ta vare på seg selv på, og hva som fungerer best varierer fra person til person. Likevel er det noen ting som er ekstra viktig, for eksempel å ta vare på det ytre, slik at du kan gløde i lang tid fremover.  

Spa-dag hjemme 

Å ta vare på kroppen trenger ikke å koste skjorta, og det finnes mange rimelige alternativ til deg som ønsker å holde en spa-dag hjemme. Med produkter fra nordic-wellness, kan du lage den optimale spa-opplevelsen. De tilbyr produkter i en rekke kategorier, som for eksempel kan brukes til ansiktspleie, hudpleie, hår og massasje. Produktene er skånsomme mot huden, og passer godt til selvpleie i hjemmet. Nordic-wellness har nemlig som visjon å gi folket mulighet til å føle spa opplevelsen, akkurat når det passer dem. De har dessuten et stort utvalg av massasjeutstyr for å lindre smerte.  

Bli kvitt plagene 

Det er ingenting som er mer plagsomt enn å ha vondt i kroppen. Det er mange av oss som bruker mye tid ved en skole-, eller arbeidspult, og gjerne foran datamaskinen. Da er det lett å få plager i korsrygg og skuldre, som kan gjøre svært vondt. Dette er ikke bare irriterende, det kan også sette stopper i hverdagen. Andre får også merkende smerter av å løfte rundt på barn og andre gjenstander i hverdagen. En god løsning på problemet er massasjeutstyr. Det er ikke lengre nødvendig å betale dyre dommer for en massør, fordi nå finnes det steker massasjepistoler og annet utstyr, som gjør jobben enklere, og ikke minst billigere i lengden.  

Selvpleie for han 

Å ta vare på kropp og hud er ikke bare reservert for kvinner. Det er like viktig at menn tar stegene for å holde kroppen ung og frisk, og dette innebærer også velværeprodukter. En god ansiktsrens og fuktighetskrem er en essensiell del av morgen- og kveldsrutiner for alle, også menn. Likevel ønsker menn ofte noen litt andre produkter, som er mer tilpasset til dem. Nordic-wellness har tatt høyde for dette, og har derfor laget en kategori med produkter som er spesielt egnet og laget for menn. Her finner du blant annet såper, sjampo og dusjsåper med god, mannlig lukt. Det er også et stor utvalg av produkter til skjeggstell og barbering.  

Velvære kommer både fra innsiden og utsiden, og det er viktig å prioritere dette. En god rutine både morgen og kveld, samt en spa-dag hjemme i ny og ne, er noen av stegene du kan ta mot glødende hud som holder seg frisk lenge.