REITS med best resultater: Hvordan investere i eiendom

Enten du ønsker å investere i en REIT for inntekt eller verdistigning, er det viktig å vite hvilke som gir gode resultater. I dette blogginnlegget skal vi ta en titt på noen av de beste REITS og hva som gjør dem vellykkede. Begynn med å investere i en anerkjent plattform hvor du vet at du vil kunne øke kapitalen din; begynn med den mest grunnleggende veiledningen her: gjensidige-aksje.

En av de best presterende REITS er American Tower REIT

American Tower eier og driver mobiltårn i USA. De har en stor portefølje av tårn, og de legger stadig til nye. American Tower har en sterk merittliste som en topputøver.

En annen REIT med topp resultater er Vornado Realty Trust. Vornado eier og driver kontorbygg, butikklokaler og hoteller i USA. De har en stor portefølje av eiendommer, og porteføljen deres vokser stadig. Vornado har en sterk merittliste som en topputøver.

Dette er bare to eksempler på REITS som gir best resultater

Det er mange andre REITs som gjør det bra. Hvis du ønsker å investere i en REIT, sørg for å gjøre research og investere i en som har en sterk merittliste.

Mens noen REIT-er fokuserer på en enkelt type eiendom, for eksempel American Towers fokus på mobiltårn, fokuserer andre REIT-er, for eksempel Vornado, på flere typer eiendom, og gir dem en mer mangfoldig portefølje. Dette kan være en god ting eller en dårlig ting, avhengig av markedsforholdene. For eksempel, hvis kontormarkedet er nede, men personmarkedet gjør det bra, vil Vornado fortsatt kunne tjene penger på detaljhandelseiendommene deres. Men hvis markedsforholdene er dårlige for alle typer eiendom, kan en REIT som Vornado lide.

Det er også viktig å se på plasseringen av REITs eiendommer. Vornado eier eiendommer i noen av de dyreste eiendomsmarkedene i landet, for eksempel New York City. Dette kan være en god ting eller en dårlig ting. Hvis eiendomsmarkedet i New York City gjør det bra, vil Vornado tjene mye penger. Men hvis eiendomsmarkedet i New York City er nede, kan Vornado tape mye penger.

Når du vurderer en investering i en REIT, er det viktig å gjøre undersøkelser og investere i en REIT som har en sterk merittliste og er diversifisert med tanke på typen eiendom den eier så vel som dens geografiske plassering. Hva er dine tanker om å investere i REITs? Har du noen gang vurdert å investere i en REIT? Hva er dine tanker?